Home Gelderland Arnhem Verdachten aangehouden in zaak dodelijk ongeval Duiven

Verdachten aangehouden in zaak dodelijk ongeval Duiven

In het onderzoek naar het ongeval met dodelijke afloop in Duiven heeft de politie gisteren, dinsdag 25 juni, twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 20-jarige Duivenaar en een 21-jarige man uit Zevenaar. Beide mannen worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij het ongeval. Welke rol ze daarbij hebben gespeeld wordt nader onderzocht.

Vorige week zondag 16 juni rond 21.30 raakte op de Vergertlaan in Duiven een auto te water. Een van de inzittenden, een 34-jarige Duivenaar, kwam daarbij om het leven. De ander, een 31-jarige Duivenaar, raakte zwaar gewond en moest naar het ziekenhuis. Hangende het onderzoek worden op dit moment geen verdere mededelingen gedaan.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…