Home Gelderland Arnhem Arnhemmer neergestoken, verdachte aangehouden

Arnhemmer neergestoken, verdachte aangehouden

Een 42-jarige Arnhemmer is maandagavond 24 juni gewond geraakt nadat hij op de Velperbinnensingel in zijn woonplaats was neergestoken. De politie heeft dezelfde avond nog een 55-jarige Arnhemmer aangehouden als verdachte.

Even voor tien uur werd door getuigen bij de politie gemeld dat er op de Velperbinnensingel een man bij een ruzie gewond zou zijn geraakt. Bij aankomst troffen agenten het gewonde slachtoffer op straat aan. Volgens omstanders was hij net neergestoken door een andere man die was gevlucht. Korte tijd later wist de politie de 55-jarige man te traceren en aan te houden. Het bleek om een bekende van het slachtoffer te gaan. Wat zijn rol in het voorval is geweest wordt nader onderzocht. De man zit vast. Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis met ernstige verwondingen.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…