Home Gelderland Arnhem Man aangehouden voor diefstal portemonnee

Man aangehouden voor diefstal portemonnee

De politie heeft na onderzoek een 27-jarige Arnhemmer aangehouden voor diefstal van een portemonnee uit een woning. De man wordt ervan verdacht halverwege april een portemonnee te hebben weggenomen uit een woning aan de Helsdingenstraat in Arnhem. De man was hier met een smoesje over de verkoop van loten de woning binnengekomen en had de portemonnee weggenomen. Na onderzoek kwam de politie bij de Arnhemmer uit waarop hij is aangehouden en voor verhoor is overgebracht naar het politiebureau. Hier heeft hij de diefstal bekend. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…