Home Gelderland Arnhem Beschonken bestuurder gaat er vandoor na aanrijding

Beschonken bestuurder gaat er vandoor na aanrijding

De politie heeft op zondag 5 mei een 24-jarige automobilist uit Leersum aangehouden. De man had onder invloed van alcohol een aanrijding veroorzaakt in Arnhem en ging er daarna vandoor. Ook bleek hij niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. .

Omstreeks 23.00 uur zou de man uit Leersum op de Amsterdamseweg in Arnhem tegen een andere automobilist zijn aangereden. De auto van deze persoon raakte daarbij beschadigd. De 24-jarige ging er na de aanrijding vandoor. Een getuige wist het kenteken van de auto te noteren en deze aan de politie door te geven. Op de Schelmseweg in Rozendaal troffen agenten de auto al rijdend aan. De bestuurder, de 24-jarige man uit Leersum, is aangehouden. Een blaastest wees uit dat hij teveel had gedronken. In het politiebureau werd een promillage van 1,44 (625 ug/l) gemeten. Dit is bijna 3 keer de norm. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oost-Nederland – Drugshandel en witwassen: zeven aanhoudingen

In een groot internationaal onderzoek naar ondergronds bankieren en handel in cocaïne hebb…