Home Gelderland Arnhem Arnhemmers rijden op gestolen scooter

Arnhemmers rijden op gestolen scooter

De politie heeft op zaterdagmiddag in Arnhem twee inwoners van die plaats (20 en 21 jaar) aangehouden op verdenking van diefstal/heling van een scooter. Agenten zagen die middag rond 15.00 uur op de Groningensingel twee jongens op een scooter rijden. Aangezien zij geen helm droegen, hebben de agenten het tweetal aan de kant van de weg gezet. Onderzoek wees uit dat de scooter waarop zij reden, gesignaleerd stond als gestolen. Hierop zijn de Arnhemmers aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…