Home Gelderland Arnhem Arnhemmer verdacht van heling autoradio

Arnhemmer verdacht van heling autoradio

Een 40-jarig Arnhemmer is op zaterdag door de politie in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van heling van een autoradio. De radio die hij te koop aan bood via internet, bleek vorige week te zijn gestolen uit een auto. De radio zat in een auto die bij een autobedrijf in Arnhem-Zuid te koop stond aangeboden. De eigenaar van het bedrijf deed vorige week aangifte nadat hij merkte dat er in de betreffende auto was ingebroken en dat de radio was weggenomen. Toen de man op internet keek om een nieuwe te vinden, kwam hij een radio tegen die wel verdacht veel op de ontvreemde radio leek. De eigenaar heeft vervolgens afgesproken met de verkopende partij. Toen hij het registratienummer van het apparaat bekeek, bleek het om zijn gestolen radio te gaan. (Bij aankoop heeft de eigenaar foto’s van zijn radio gemaakt waarop ook het registratienummer te zien is.) Gewaarschuwde agenten hebben de 40-jarige Arnhemmer aangehouden wegens heling. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…