Home Gelderland Arnhem Gevaarlijk medicijn gestolen

Gevaarlijk medicijn gestolen

Een 53-jarige vrouw uit Arnhem werd in de nacht van maandag 29 april en dinsdag 30 april, rond middernacht beroofd van een deel van de inhoud van haar tas door twee onbekende mannen. Naast haar portemonnee en telefoon en diverse andere goederen, werd ook morfine meegenomen. Gebruik hiervan kan dodelijk zijn.

De vrouw reed met haar scootmobiel over het Middelgraafpad, rijdende in de richting van de Pijlkruidstraat. Enkele meters achter haar liep haar vriend. Ter hoogte van het winkelcentrum zag en hoorde zij twee mannen, met een getinte huidskleur, ruzie met elkaar maken. Toen zij langs wilde rijden keerde één van de vechtende mannen zich om en bedreigde haar. Ook sloeg hij haar tegen de schouder. Tijdens deze confrontatie wist de andere man ongezien de tas die aan het scootmobiel hing, open te krijgen en de goederen uit te nemen. De vriend van de vrouw was te ver weg om in te grijpen. De twee mannen gingen er vandoor.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…