Home Gelderland Arnhem Verdachte opgepakt voor overval op snackbar

Verdachte opgepakt voor overval op snackbar

De politie heeft donderdag een 31-jarige man uit Arnhem aangehouden. Hij wordt verdacht van de overval op de snackbar aan de Kroonse Wal in Arnhem op woensdagavond 27 maart j.l. De overvaller ging er die avond op een fiets met een geldbedrag vandoor. De man kwam de snackbar binnen en bedreigde de medewerkster met een mes. Hij dwong de vrouw om geld uit de kassa in een rugzak te doen. Nadat zij dat had gedaan, vertrok de man weer. Hij verdween op een fiets in de richting van de Randweg. De politie was snel met meerdere eenheden ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de man kon ontkomen. Van de man was wel een signalement bekend. Het overvallenteam zet het onderzoek voort.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…