Home Gelderland Arnhem Twee Arnhemmers gearresteerd op verdenking van heling

Twee Arnhemmers gearresteerd op verdenking van heling

De politie heeft vannacht, de nacht van maandag op dinsdag rond 03.15 uur op de Tilburgseweg in Sprang-Capelle twee mannen aangehouden nadat in de auto waarin zij reden inbrekerswerktuigen en mogelijk van diefstal afkomstige goederen waren aangetroffen. De verdachten zijn 40 en 41 jaar en komen uit Arnhem. De 40-jarige verdachte bleek bovendien gesignaleerd te staan. Zijn aanhouding werd al verzocht omdat hij zich kennelijk na een eerdere arrestatie niet aan de schorsende voorwaarden van de rechter had gehouden.

De agenten controleerden op de Tilburgseweg een stationcar met twee inzittenden. De bestuurder en de bijrijder, vertelden elk een ander verhaal over de reden waarom ze daar reden. Bij verdere onderzoek troffen de agenten in de laadruimte zes kettingzagen, een boomtakzaag en een bladblazer aan. Verder lag er voor de bijrijder een plastic tas met daarin een schroevendraaier en handschoenen. Hierop zijn de mannen aangehouden. De herkomst van de gereedschappen wordt onderzocht.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…