Home Gelderland Arnhem Meerdere aanhoudingen bij het Gelredome

Meerdere aanhoudingen bij het Gelredome

Voorafgaand aan een voetbalwedstrijd in Arnhem ontstond zondag ruzie tussen supporters en medewerkers van het Gelredome. Meerdere personen werden aangehouden. Enkele supporters die met bussen bij het stadion aan kwamen, stonden te plassen op plekken waar dat niet mocht. Ze werden hierop aangesproken door de stewards. Hier reageerden de supporters erg agressief op, waardoor er een ruzie ontstond waar steeds meer supporters zich mee bemoeiden. Een aantal stewards raakte ook gewond. De politie werd er snel bij gehaald. Agenten moesten met gepast geweld de supportersgroep scheiden van de stewards. De politie hield vier personen aan voor openlijke geweldpleging. De personalia van de verdachten waren bij het maken van dit bericht nog niet bekend.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…