Home Gelderland Arnhem Twee woninginbrekers op heterdaad aangehouden

Twee woninginbrekers op heterdaad aangehouden

Na een melding vrijdagnacht 01.00 uur dat er een inbraak plaats zou vinden, ging de politie met meerdere eenheden naar een flat aan de Hanzestraat in Arnhem. Agenten zagen op de eerste verdieping twee mannen staan die een deur aan het forceren waren. Bij het zien van politie gingen beide mannen er vandoor. Ondertussen waren ook hondengeleiders met hun diensthond aanwezig, zij gingen de flat binnen. Andere agenten hadden buiten post gevat. De verdachten, die zich op verschillende plekken in het gebouw ophielden, gaven zich bij het zien van de honden meteen over. Het gaat om twee inwoners van Arnhem, van 24 en 56 jaar. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor.

De politie vond op de gallerij meerdere spullen, zoals een breekijzer, en nam deze voor verder onderzoek in beslag. Op het adres waar geprobeerd was in te breken bleek op dat moment niemand thuis.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…