Home Gelderland Arnhem Straatroof op de Hommelseweg

Straatroof op de Hommelseweg

Vrijdag rond 16.05 uur werd op de Hommelseweg in Arnhem een 16-jarige jongen onder bedreiging beroofd van zijn mobiele telefoon. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. De 16-jarige jongen zat samen met een vriend in de Boerderijtuin, gelegen tussen de Sint Marten en Schrasserstraat. Een man kwam op hen af en duwde de vriend hardhandig weg. De 16-jarige werd vastgepakt en onder bedreiging meegenomen. Via de Marten van Rossemstraat kwamen ze bij de Hommelseweg waar de jongen van zijn mobiel is beroofd. De dader ging er vervolgens te voet vandoor in de richting van de Sonsbeeksingel.

Het signalement van de dader luidt:

licht getinte man

ca 19 – 25 jaar

1.80 meter

gezet postuur

zwart kort haar, lichte baardgroei

brildragend

hij droeg een blauwe spijkerbroek en grijs vest

De politie begon meteen na de melding met een onderzoek. Er is een Burgernetactie opgestart die een tip opleverde. Die is nagetrokken door de politie, maar leverde helaas niets op. Van de 16-jarige jongen, afkomstig uit de gemeente Bronckhorst, is aangifte opgenomen. Ook spraken agenten met enkele getuigen.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…