Home Gelderland Arnhem Valse bommelding in Arnhem

Valse bommelding in Arnhem

Dinsdag heeft een 21-jarige jongen gedreigd een bom te laten ontploffen in een woning aan de Stadhoudersstraat in Arnhem. Rond 14.00 uur dreigde hij een bom te laten ontploffen, waarna uit voorzorg de omgeving afgezet werd en onderzoek gestart werd in de betreffende woning. Na zorgvuldig onderzoek wordt er echter geen explosief in de woning aangetroffen. In het begin van de avond werd de omgeving weer vrijgegeven.

Uit onderzoek is de mogelijke dader, een 21-jarige man uit Arnhem, voor het doen van deze bedreiging naar voren gekomen. Hij is rond 19.00 uur op het station in Utrecht aangehouden en ingesloten. Onderzoek moet uitwijzen wat het motief van zijn daad is.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oost-Nederland – Drugshandel en witwassen: zeven aanhoudingen

In een groot internationaal onderzoek naar ondergronds bankieren en handel in cocaïne hebb…