Home Gelderland Arnhem Hennepkwekerij ontdekt na brand bij buren in Duiven

Hennepkwekerij ontdekt na brand bij buren in Duiven

Na een zolderbrand in een woning aan de Mercurius in Duiven ontdekte de brandweer in de naastgelegen woning een hennepkwekerij. De brand is overigens niet ontstaan door de hennepteelt. De brandweer moest de deur van het huis grenzend aan de brandende woning forceren om te controleren of de brand niet was overgeslagen naar die woning. In het huis was niemand aanwezig, maar de brandweerlieden ontdekten wel in twee ruimtes hennepkwekerijen. In totaal stonden daar een kleine 300 planten. Ook was er sprake van stroomdiefstal.

De eigenaar van de woning waarin zich de hennep bevond was niet thuis. Zijn identiteit -waarover geen mededelingen worden gedaan- is bij de politie bekend. Hij zal later worden gehoord.

 

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…