Home Gelderland Arnhem Vrouw slachtoffer van straatroofl

Vrouw slachtoffer van straatroofl

Dinsdag is op de Steenstraat in Arnhem, rond 14.45 uur, een 30-jarige vrouw onder bedreiging van een mes van haar portemonnee beroofd. De vrouw stond ter hoogte van de kerk toen plotseling een man onder bedreiging van een mes haar portemonnee eiste. Deze heeft zij gegeven waarop de man richting het centrum is weggerend. De vrouw heeft pas later aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen van de straatroof.

Het gaat om een lichtgetinte man van rond de 1.75 meter lang. Hij droeg een zwart jack met capuchon en bontkraag, een zwarte muts en een donkere broek.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…