Home Gelderland Arnhem Man in Arnhem aangehouden met vuurwapen

Man in Arnhem aangehouden met vuurwapen

De politie heeft woensdagochtend een arrestatieteam ingezet voor de aanhouding van een 49-jarige Arnhemmer. De man was in het bezit van een vuurwapen. De politie had de melding ontvangen dat de man vermoedelijk in het bezit zou zijn van een vuurwapen. Een arrestatieteam van de politie werd ingezet om de man rond 06.00 uur in zijn woning in de wijk Rijkerswoerd aan te houden. In de woning van de man werd het vuurwapen aangetroffen. Het wapen is direct in beslag genomen. De Arnhemmer is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verder onderzoek is ingesloten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn – Man aangehouden voor ontucht cliënten van zorginstelling

De politie heeft vandaag een 36-jarige verdachte aangehouden die wordt verdacht van ontuch…