Home Gelderland Arnhem Drie inbrekers op heterdaad betrapt

Drie inbrekers op heterdaad betrapt

In een woning aan de Oosterhofstraat in Arnhem zijn woensdagmiddag drie mannen uit Arnhem op heterdaad betrapt bij een inbraak. Een getuige zag dat er een ruit werd vernield en dat er twee personen naar binnen waren gegaan. Agenten zagen op een tuintafel computerapparatuur staan. In de woning liepen ze twee inbrekers tegen het lijf te weten twee Arnhemmers van 23 en 32 jaar. Op basis van het signalement dat door de getuige was gegeven werd de derde verdachte verderop op de Langewal aangehouden. Tijdens de zoektocht in de woning werd op een slaapkamer een hennepkwekerij aangetroffen. De drie verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…