Home Gelderland Arnhem Twee gewonden bij ruzie

Twee gewonden bij ruzie

Maandagavond ontving de politie een melding dat er op het Nieuwe plein in Arnhem een ruzie zou zijn tussen een groep van ongeveer 20 mensen. Twee personen raakten gewond. Toen politiemensen op het Nieuwe plein aankwamen, zagen ze twee personen op de grond liggen. Beide mannen, van 16 en 21 jaar uit Rhenen,  waren buiten bewustzijn geweest. Meerdere getuigen verklaarden dat de 16-jarige werd aangesproken en dat er toen een woordenwisseling ontstond. Vervolgens werd hij ineens geslagen. De 21-jarige wilde de 16-jarige helpen en kreeg toen ook een klap. De twee verdachten renden daarna weg.

Politiemensen zochten in de omgeving en op het station in Arnhem zagen ze twee mannen staan die voldeden aan het eerdere opgegeven signalement. Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 30-jarige Zutphenaar werden aangehouden en naar het politiebureau vervoerd. Ze worden verhoord.

 

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Bennekom – Onderzoek naar stroperij brengt politie bij verdachte

De politie heeft woensdagavond een 18-jarige man uit de Rhenen aangehouden op verdenking v…