Home Gelderland Arnhem Hennepkwekerij opgerold

Hennepkwekerij opgerold

De politie heeft zaterdagochtend vier vrouwen en een man aangehouden bij het oprollen van een hennepkwekerij in de wijk Rijkerswoerd in Arnhem. Naar aanleiding van een tip ontdekte de politie rond 09.45 uur de hennepkwekerij in een woning in de wijk Rijkerswoerd. In totaal stonden er 500 hennepplanten in de woning. Het energiebedrijf is ter plaatse gekomen voor onderzoek naar eventuele diefstal van stroom. In de woning zijn vier vrouwen en één man uit Arnhem aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…