Home Gelderland Arnhem Hennepkwekerij aangetroffen in Arnhem

Hennepkwekerij aangetroffen in Arnhem

De politie heeft op donderdag een hennepkwekerij opgerold in een woning in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Daarbij zijn nog geen aanhoudingen verricht. Agenten ontdekten de kwekerij nadat de buren hadden geklaagd over wateroverlast. Dit zou vermoedelijk afkomstig zijn van de naastgelegen woning. Toen agenten in die woning gingen kijken, troffen zij een kwekerij aan van ruim 200 planten. De planten en benodigde kweekapparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. Ook bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom.=

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…