Home Gelderland Arnhem Man op gestolen fiets aangehouden

Man op gestolen fiets aangehouden

De politie heeft vrijdagmiddag een 46-jarige Arnhemmer aangehouden op de Hugo de Grootstraat in Arnhem. Hij wordt verdacht van heling van een fiets. Agenten zagen tijdens hun surveillance de man fietsen en het viel hen op dat er in het beugelslot geen sleutel zat terwijl het slot geopend was. Zij hielden de man staande en controleerden bij de meldkamer of de fiets als gestolen gesignaleerd stond. Dit bleek inderdaad het geval. De Arnhemmer werd aangehouden. Er werd op het bureau proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…