Home Gelderland Arnhem Ambulancepersoneel assisteert politie

Ambulancepersoneel assisteert politie

Woensdagavond omstreeks 23.30 uur heeft personeel van een ambulancedienst een auto tot stoppen gedwongen op de Jansbuitensingel in Arnhem. De bestuurder, een 30-jarige man uit Arnhem gedroeg zich erg gevaarlijk in het verkeer, negeerde verkeerslichten en reed over het trottoir. De politie heeft het uiteindelijk van het ambulancepersoneel overgenomen.

Het personeel van de ambulance zag de auto over de Wagnerlaan rijden in de richting van het centrum en zag al snel dat het geen normale weggebruiker was. Uiteindelijk lukte het hen de auto te laten stoppen. Inmiddels was de politie ook ter plaatse. Bij het openen van het portier bleek de bestuurder te slapen achter het stuur. Het duurde even voor hij reageerde op prikkels. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man bleek niet te hebben gedronken. Wat hij dan wel heeft gebruikt moet een afgenomen urinemonster aantonen. De politie maakte proces-verbaal op.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…