Home Gelderland Arnhem Politie zoekt getuigen straatroof

Politie zoekt getuigen straatroof

Een 46-jarige Arnhemmer is zaterdagmiddag 16 maart rond 12.30 uur bestolen op de Johan de Wittlaan in Arnhem. De man stond daar voor een winkel toen hij werd aangesproken door twee mannen en twee vrouwen in een Opel Omega. Ze vroegen hem de weg en vervolgens boden ze de man goudkleurige sieraden aan en wilden hem kettingen omhangen. Toen ze er vandoor gingen, bleek dat de man een armband miste. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze diefstal te maken kan hebben. Het zou gaan om twee mannen en twee vrouwen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Ze reden in een Opel Omega. De bestuurder en bijrijder waren beide mannen van circa 40 à 50 jaar oud. Beiden spraken accentloos Nederlands. Achter in de auto zaten twee vrouwen van circa 35 à 40 jaar. De ene vrouw had een gezet postuur en de andere een slank postuur. Beide vrouwen droegen een hoofddoek met bloemenprint.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…