Home Gelderland Arnhem Man in been geschoten in Arnhem

Man in been geschoten in Arnhem

Foto (c) Raymond van Hoorn

Op het Nieuwe Plein in het centrum van Arnhem is zondagochtend rond 05.15 uur een man in zijn been geschoten. Het slachtoffer werd in het uitgaansgebied op straat geraakt en overgebracht naar het RIjnstate ziekenhuis in Arnhem. De politie kon vlak na het schietincident met behulp van enkele omstanders een verdachte aanhouden. De man is overgebracht naar het politiebureau om te worden verhoord. De exacte toedracht en de aanleiding van het voorval zijn nog niet bekend. De politie verricht technisch onderzoek op de plaats delict en gaat in gesprek met getuigen en betrokkenen om dat te kunnen achterhalen.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …