Home Gelderland Arnhem Man aangehouden voor mishandeling plaatsgenoot

Man aangehouden voor mishandeling plaatsgenoot

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 54-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van mishandeling van een 53-jarige plaatsgenoot. De twee waren die nacht in een horecagelegenheid toen de 54-jarige de 53-jarige man om een sigaret vroeg. Het slachtoffer gaf aan dat hij deze niet had, waarna hij door de man in zijn gezicht werd geslagen. Door de klap zou het slachtoffer zijn gevallen. Op basis van getuigenverklaringen kon de politie de 54-jarige Arnhemmer aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…