Home Gelderland Arnhem Man aangehouden voor mishandeling

Man aangehouden voor mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag maart een 18-jarige man uit Arnhem aangehouden op verdenking van mishandeling van een 26-jarige man uit Duiven. De Duivenaar was die nacht rond 2 uur in een horecagelegenheid in het centrum van Arnhem. Toen hij naar buiten liep zou de Arnhemmer hem de weg hebben geblokkeerd. Toen hij meerdere keren vroeg of hij aan de kant wilde gaan, zou hij door de Arnhemmer zijn geduwd en met een glas op zijn hoofd zijn geslagen. De Arnhemmer is aangehouden door horecamedewerkers en aan de politie overgedragen.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…