Home Gelderland Arnhem Twee mannen vast na openlijke geweldpleging in café

Twee mannen vast na openlijke geweldpleging in café

In een café aan de Arnhemse Korenmarkt zou een vrijdag 15 maart omstreeks 01.00 uur een 31-jarige man uit Westervoort zijn mishandeld. De politie wist op basis van duidelijke signalementen twee verdachten aan te houden op de parkeerplaats bij de blauwe golven. Het slachtoffer liep bij de vechtpartij in het café verwondingen op in zijn gezicht. De verdachten zijn beiden man en 27 jaar oud en woonachtig in Tiel en in de gemeente Geldermalsen. Zij zijn voor nader onderzoek in verzekering gesteld. Wat de aanleiding was voor de mishandeling is onbekend.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…