Home Gelderland Arnhem Agent in hand gebeten tijdens aanhouding

Agent in hand gebeten tijdens aanhouding

Een 23-jarige man uit Doetinchem heeft een agent in zijn hand gebeten, terwijl hij werd aangehouden . De verdachte werd in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.30 uur aangehouden, nadat hij agenten luidkeels beledigde te midden van het Arnhemse uitgaanspubliek. De verdachte was samen met een vriend de toegang geweigerd bij een discotheek, waardoor zij kennelijk kwaad waren. Toen agenten de Doetinchemmer wilden aanhouden vanwege de belediging, verzette hij zich hevig. De agenten kregen de man met veel moeite in bedwang en in die tijd heeft de verdachte kans gezien om één van de agenten in zijn hand te bijten. De politieagent doet aangifte van mishandeling. De verdachte is voor verhoor ingesloten in het politiebureau.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Beekbergen – Twee Kampenaren met zeven vuurwapens aangehouden

De politie heeft woensdagavond 30 november twee mannen uit Kampen aangehouden voor verbode…