Home Gelderland Arnhem Aanhouding voor sabotage ambulances

Aanhouding voor sabotage ambulances

Half februari werd namens de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) van Gelderland-Zuid aangifte gedaan van het saboteren van ambulances. De politie startte hierop meteen een groot opsporingsonderzoek. In dit onderzoek is op 13 maart een 49-jarige verdachte uit Werkendam aangehouden.

De RAV deed aangifte van verschillende incidenten in de periode van december 2012 tot februari 2013. Er werd onder andere geconstateerd dat bij ambulances benzine bij de diesel was getankt. De sabotage werd gepleegd aan ambulances die verschillende standplaatsen in de regio Gelderland-Zuid hebben.

Het uitgebreide opsporingsonderzoek leidde tot de aanhouding van de 49-jarige verdachte. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat er nog andere personen betrokken zijn bij de sabotage. Omdat het onderzoek nog wordt voortgezet, kunnen geen nadere mededelingen worden gedaan.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Diefstal – de Eglantier – Apeldoorn

Op 2 juni werd bij een drogisterij in Apeldoorn een diefstal gepleegd. Twee mannen liepen …