Home Gelderland Arnhem Drie man vast voor fietsdiefstal

Drie man vast voor fietsdiefstal

De politie heeft maandagmiddag op de Groene Weide in Arnhem drie mannen aangehouden. Een 23- en een 56-jarige man uit Ommen en een 33-jarige man uit Arnhem. Zij worden verdacht van fietsendiefstal. De politie zag de drie in een auto rijden met in de achterklep een fiets. Omdat zij dit verdacht vond werd de auto gecontroleerd. Al snel werd duidelijk dat de fiets van diefstal afkomstig was. Het beugelslot stond open maar er zat geen sleutel in. De drie hadden geen goede verklaring voor de herkomst van de fiets en werden aangehouden. De politie zet vandaag het onderzoek voort.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…