Home Gelderland Arnhem Drietal mee na klap

Drietal mee na klap

Zondagochtend rond 02.30 uur vond er een mishandeling plaatsgevonden op de Varkensstraat in Arnhem. De verdachten, twee mannen (17 en 18) en een vrouw (18 jaar) zijn daarop door agenten in de directe omgeving getraceerd en aangehouden. Het drietal is afkomstig uit Arnhem.

Na de melding van de mishandeling hebben de politieagenten gesproken met het 19-jarige slachtoffer. Deze man had een dikke lip opgelopen als gevolg van een klap op zijn gezicht.

Enkele politiebikers die in de omgeving van de Korenmarkt fietsten, herkenden de verdachten aan de hand van het opgegeven signalement. Alle drie de verdachten zijn aangehouden voor openlijk geweld en ingesloten op het politiebureau voor verhoor.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…