Home Gelderland Arnhem Zutphenaar aangehouden na negeren stopteken

Zutphenaar aangehouden na negeren stopteken

Een 42-jarige automobilist uit Zutphen is in de nacht van woensdag op donderdag 7 maart aangehouden op de Sperwerstraat in Arnhem nadat hij een stopteken negeerde. Tevens bleek hij in het bezit van inbrekersgereedschap. Surveilerende agenten zagen de man omstreeks 02.00 uur rijden over de Zutphensestraatweg. Toen zij de auto een stopteken gaven voor een routinecontrole ging hij ervandoor. De agenten zetten de achtervolging in. Op hoge snelheid reed de man richting Arnhem. In de Sperwerstraat stuitte de Zutphenaar op een politieauto die assisteerde bij de achtervolging. Na een uitwijkpoging kwam hij tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

De man ging er te voet vandoor. Agenten zijn hem gevolgd en konden hem in een tuin aanhouden. Tijdens zijn vluchtpoging gooide de man een aantal mobiele telefoons van zich af. In zijn auto troffen agenten inbrekersgereedschap. De Zutphenaar is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …