Home Gelderland Arnhem Verdachte gehoord voor overval Scheldestraat Velp

Verdachte gehoord voor overval Scheldestraat Velp

De politie heeft begin 2013 een 41-jarige man zonder vaste woonplaats gehoord op verdenking van betrokkenheid bij een overval eind 2011 in Velp. De man zit in Duitsland een gevangenisstraf uit voor een ander delict. Op 14 oktober 2011 werd op de Scheldestraat in Velp een man overvallen waarbij werd gedreigd met een vuurwapen. Na onderzoek kwam de politie bij de 41-jarige man uit. Hij is op verdenking van betrokkenheid bij de zaak gehoord. De politie verwacht dat meerdere personen bij de overval betrokken zijn, meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …