Home Gelderland Arnhem Poging overval op bridgeclub

Poging overval op bridgeclub

Twee onbekende personen hebben geprobeerd dinsdagavond rond 19.00 uur een bridgeclub te overvallen. Het tweetal kwam gemaskerd binnen en eiste geld. Het voorval was in een clubgebouw aan de Dalweg in Doorwerth.

Rond 19.00 uur kwamen twee in het zwart geklede en gemaskerde mannen het gebouwtje binnen. Eén van de daders hield een mes in zijn handen en riep dat hij geld wilde. Iemand die aan het werk was in het gebouw wist de twee overvallers echter te verjagen. Uiteindelijk zijn zij dan ook gevlucht, onbekend in welke richting en of dat te voet of anderszins was. De medewerker die de overvallers verjoeg deed aangifte.

Signalement
Beide daders waren gemaskerd en geheel in het zwart gekleed.
De man met het mes in zijn hand wordt als volgt omschreven:
1.75 – 1.80 meter lang
normaal postuur
blanke huidskleur
jas tot over de heupen

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …