Home Gelderland Arnhem Man bedreigt bankpersoneel

Man bedreigt bankpersoneel

Een 45-jarige Arnhemmer is maandagmiddag rond 13.00 uur aangehouden omdat hij twee personeelsleden van een bank bedreigd had.De Arnhemmer was bij het bankfiliaal waar hij zijn eigen rekeningen had lopen, in het centrum van Arnhem. Toen hij een bepaalde transactie wilde terugboeken legde bankpersoneel uit dat dit uitsluitend via internetbankieren kon. De 45-jarige nam hier geen genoegen mee en eiste, onder het uiten van diverse bedreigingen, dat het bankpersoneel dit voor hem zou doen.

De inmiddels gewaarschuwde politie hield nog in het bankkantoor de Arnhemmer aan ter zake bedreiging. De bank deed aangifte. De verdachte wordt nader gehoord en de politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…