Home Gelderland Arnhem Aangehouden na vernielen wachthokje

Aangehouden na vernielen wachthokje

Twee getuigen meldden maandagavond rond 23.30 uur een vernieling. Een man zou de ruit van een wachtruimte op station Presikhaaf ingeschopt hebben. Daarna zou de man in een trein zijn gestapt. De getuigen gaven een omschrijving van de dader en vertelden in welke trein de man was gestapt. Met deze informatie kon de verdachte op het centraal station uit de trein geplukt worden. De man, een 20-jarige Arnhemmer, is aangehouden.

De politie maakt proces-verbaal op tegen de Arnhemmer. Hij zal voor de kosten van de ruit opdraaien.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…