Home Gelderland Arnhem Twee vrouwen aangehouden voor oplichting

Twee vrouwen aangehouden voor oplichting

De politie heeft zaterdagmiddag 23 februari in het centrum van Arnhem twee vrouwen aangehouden op verdenking van oplichting. Het gaat om een 16-jarige Arnhemse en een 40-jarige vrouw uit Ede. De twee werden in een kledingwinkel in het centrum van Arnhem door medewerkers betrapt toen zij het prijskaartje van een kledingstuk hadden verwisseld voor een voordeliger kaartje. Ook hadden de vrouwen kledingstukken in hun bezit die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De twee zijn overgedragen aan de politie voor verder onderzoek.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…