Home Gelderland Arnhem Twee ingevorderde rijbewijzen

Twee ingevorderde rijbewijzen

Een 26-jarige bestuurder uit Velp moest in de nacht van zaterdag op zondag 24 februari zijn rijbewijs inleveren. Agenten zagen de man op de slingerend op de A12 richting Arnhem rijden met steeds wisselende snelheden. Na het afnemen van een blaastest, bleek de Velpenaar meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol op te hebben (700 ug/l). In diezelfde nacht werd het rijbewijs van een 41-jarige Arnhemmer ingenomen. De man werd door de politie op de Spoorwegstraat in Arnhem betrapt toen hij met alcohol op achter het stuur zat. Ademanalyse wees uit dat de man bijna vier keer teveel alcohol op had (830 ug/l). Justitie beslist over teruggave van de rijbewijzen.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…