Home Gelderland Arnhem Duivenaar aangehouden voor mishandeling

Duivenaar aangehouden voor mishandeling

In de nacht van zaterdag op zondag 24 februari heeft de politie een 19-jarige man uit Duiven aangehouden op verdenking van mishandeling van een 17-jarige Arnhemmer. De Arnhemmer was die nacht met een meisje in een horecagelegenheid in het centrum van Arnhem. Hij zou daar uit het niets door de ex-vriend van het meisje, de 19-jarige Duivenaar, zijn aangevallen met een kapot glas. Het slachtoffer liep daarbij verwondingen in zijn gezicht op en is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De Duivenaar kon even later door de politie in de omgeving worden aangehouden.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…