Home Gelderland Arnhem Politie zoekt getuigen straatroof

Politie zoekt getuigen straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof. Dit gebeurde op vrijdagavond tussen 21.00 en 21.15 uur op de Kerkstraat in Arnhem. Het slachtoffer, een 26-jarige Arnhemse, liep die avond op de Kerkstraat toen een man – vermoedelijk vanaf de Pastoorstraat – op haar af kwam lopen. Hij zou vervolgens de schoudertas van de vrouw hebben willen afpakken. Omdat de vrouw de tas niet uit handen wilde geven, ontstond er getouwtrek tussen de twee. Uiteindelijk slaagde de man erin om de tas weg te nemen en rende de Bentickstraat en daarna de Bakkerstraat in. De vrouw rende achter de man aan en riep dat ze haar tas terug wilde. De man liet de tas vallen, maar later bleek dat de portemonnee van de Arnhemse uit de tas was meegenomen.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…