Home Gelderland Arnhem Man (42) aangehouden voor oplichting

Man (42) aangehouden voor oplichting

De politie heeft vrijdagmiddag rond het middaguur een 42-jarige Engelsman aangehouden op verdenking van oplichting. De man zou kleding in een winkel in het centrum van Arnhem hebben willen ruilen. De kleding was eerder bij de winkel gekocht en contant betaald. Bij deze betaling zou een zogenaamde wisseltruc zijn toepast waarbij het geld meerdere malen van hand wisselde tussen de kopers en het winkelpersoneel. Hierdoor zouden de kopers er uiteindelijk in geslaagd zijn om veel minder dan de verkoopwaarde van de kleding te betalen. Toen de man later met de aankoopbon de kleding wilde terugbrengen, waarschuwde oplettend winkelpersoneel de politie. Die heeft hem aangehouden op verdenking van oplichting. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…