Home Gelderland Arnhem Poging overval tankstation

Poging overval tankstation

Een tot dusver onbekende man heeft donderdagochtend geprobeerd het benzinestation aan de Marga Klompelaan in Arnhem te overvallen. De overval mislukte echter doordat tijdig veiligheidsmaatregelen werden getroffen. De dader droop daarop af zonder buit. De overvaller liep even na zes uur in de ochtend de zaak binnen en bedreigde het personeel met een steekwapen. Daarbij werd ook geld geeist. Het personeel zette de beveiligingsmaatregelen in werking, waardoor de overvaller niets meer kon uitrichten. Die droop dan ook af zonder buit.

Het zou gaan om een jonge overvaller van ongeveer 16 tot 19 jaar, gekleed in een bruin tot groenachtig geblokt jack met strepen. Hij had een tenger postuur en droeg een capuchon en een sjaal voor het gezicht.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…