Home Gelderland Apeldoorn Apeldoorn – Gezocht – Zware mishandeling Deventerstraat: wie kent deze mannen?

Apeldoorn – Gezocht – Zware mishandeling Deventerstraat: wie kent deze mannen?

Op 12 augustus rond 04:00 uur ’s nachts werd een man zwaar mishandeld op de Deventerstraat. Toen het slachtoffer na een gezellige avond zijn fiets uit de stalling had gepakt, werd hij door deze twee mannen geschopt en geslagen. De mishandeling is minutenlang doorgegaan en zelfs toen het slachtoffer al op de grond lag, werd hij tegen zijn hoofd en lichaam geschopt. Pas toen een omstander het alarmnummer belde, hielden de mannen op met de mishandeling en kozen het hazenpad. Het slachtoffer is met een ambulance afgevoerd na het ziekenhuis.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Vuurwerk in woning aangetroffen

In een woning aan de Eikepagelaan in Apeldoorn, is afgelopen nacht een voorwerp aangetroff…