Home Gelderland Apeldoorn Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Enschede, Zwolle – Politie en OM Oost-Nederland blijven in 2019 stevig inzetten op cybercrime en ondermijning

Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Enschede, Zwolle – Politie en OM Oost-Nederland blijven in 2019 stevig inzetten op cybercrime en ondermijning

Dit benadrukken Regioburgemeester Hubert Bruls, Hoofdofficier van Justitie John Lucas en politiechef Oscar Dros op dinsdag 8 januari tijdens een persbijeenkomst in Arnhem. Daar werden de plannen voor 2019 uit de doeken gedaan. Volgens Oscar Dros is het geen verrassing dat cybercrime en ondermijning nog steeds grote prioriteit hebben. “Het afgelopen jaar heeft de samenleving kunnen zien dat deze twee vormen van criminaliteit dichterbij komen en ernstiger zijn dan veel mensen denken. Daar werd door politie en partners al stevig op ingezet en dat daar gaan we ook in 2019 mee door.”

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Tweede verdachte aangehouden voor schietincident Arnhem

Een 28-jarige man uit Rotterdam is gisteravond aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht …