Home Gelderland Apeldoorn Uddel – Melding mogelijke kinderlokker Uddel blijkt geen kinderlokker

Uddel – Melding mogelijke kinderlokker Uddel blijkt geen kinderlokker

Afgelopen week is er een melding geweest dat er in Uddel een jongen en een meisje zijn aangesproken door een stel in een auto. In de media is hier de nodige aandacht voor geweest. De wijkagent heeft gister de desbetreffende auto aangetroffen en is met de betrokkenen in gesprek gegaan. Al snel werd duidelijk dat er absoluut geen sprake was van verkeerde intenties. De ouders van de kinderen zijn inmiddels geïnformeerd.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Wehl – Buurt afgezet om inbrekers: twee van de drie aangehouden

Gisteravond heeft de politie twee van de drie mannen aangehouden die worden verdacht van h…