Home Gelderland Apeldoorn Apeldoorn – Beginnend bestuurder onder invloed en hardleers

Apeldoorn – Beginnend bestuurder onder invloed en hardleers

Surveillerende agenten zagen in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur een automobilist tegen de richting in rijden op de Meester van Rhemenslaan. Zij stelden nadere controle in, waaronder een blaastest. De later bleek beginnend bestuurder reed danig onder invloed. Na aanhouding en genomen maatregelen ging de man nogmaals de fout in door wederom achter het stuur te stappen; agenten zagen het gebeuren en grepen meteen in.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Politie zoekt getuigen gewelddadige poging straatroof

Gisterochtend rond 08.20 uur bij de bushalte op de Willemsweg heeft een man op een geweldd…