Home Gelderland Apeldoorn Man aangehouden voor poging inbraak pompstation

Man aangehouden voor poging inbraak pompstation

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 22-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van poging inbraak in een pompstation. Rond 02.00 had men geprobeerd in te breken in het pompstation aan de Europaweg in Apeldoorn. De politie was snel ter plaatse en zag dat de deur was geforceerd. In de buurt van het pompstation werd, met behulp van een politie hond, de Apeldoorner aangetroffen. Hij had een smoes over de reden van zijn aanwezigheid en is aangehouden op verdenking van poging inbraak. Hij is voor verhoor en verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Winkeldiefstal – Eglantier – Apeldoorn

Op 17 november vond er een brutale winkeldiefstal plaats bij een supermarkt op de Eglantie…