Home Gelderland Apeldoorn Kabeldief aangehouden

Kabeldief aangehouden

Op de Meervelderweg, in de buurt van de A1, werd in de nacht van dinsdag op woensdag een 41-jarige man uit Doesburg aangehouden voor diefstal van kabels. Agenten gingen nadat er een melding binnen kwam van het mogelijk knippen van kabels op de A1 naar de opgegeven locatie. Daar zagen zij, dat er kabels waren losgeknipt van een lantaarnpaal. Op een zijweg van de Meervelderweg trof men een onopvallend geparkeerde auto aan. Na controle bleek het voertuig vaker gesignaleerd te zijn geweest bij diefstal van kabels. Er werd onderzoek verricht, maar de verdachte werd niet aangetroffen. De agenten hielden de auto vervolgens in de gaten en zagen het voertuig een aantal uren later wegrijden. Hierop werd de bestuurder, de 41-jarige Doesburger, aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. In zijn auto werd inbrekerswerktuig aangetroffen en hij bleek zonder geldig rijbewijs te rijden. De verdachte verklaarde dat hij zich schuldig had gemaakt aan diefstal van kabels. Zijn auto werd in beslag genomen en een proces-verbaal wordt opgemaakt.

 

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Lent – UPDATE Dode na geweldsincident in Lent

Dinsdagavond is er een persoon om het leven gekomen na een geweldsincident aan de Lentse W…