Home Gelderland Apeldoorn Man aangehouden op verdenking van heling fiets

Man aangehouden op verdenking van heling fiets

De politie heeft dinsdagavond op de Matenpoort in Apeldoorn een 40-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van heling van een fiets. Agenten hielden de man rond 22.00 uur met zijn fiets staande voor een controle. Hierbij bleek dat onder andere het framenummer van de fiets was weggekrast. Hierop is de man aangehouden op verdenking van heling van een fiets. De fiets is in beslag genomen en de herkomst wordt onderzocht. De man is later op de avond met een dagvaarding heengezonden.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Uitlatingen politiemedewerkers aanleiding voor nader onderzoek

Op social media circuleren beelden die recent gemaakt zijn vanuit een busje rijdend door P…