Home Gelderland Apeldoorn Duo aangehouden met inbrekersgereedschap

Duo aangehouden met inbrekersgereedschap

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op de Paulus Potterlaan in Apeldoorn twee mannen aangehouden voor het in bezit hebben van inbrekersgereedschap. De politie ontving rond 02.30 uur een melding, dat er mogelijk werd ingebroken in een sloopflat aan de Paulus Potterlaan. Agenten troffen het tweetal in de buurt aan waarop het duo probeerde te vluchten. Beiden, een 40-jarige Apeldoorner en een 36-jarige man zonder vaste woonplaats, konden worden aangehouden. Ze bleken in het bezit van inbrekersgereedschap. Het duo is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Het gereedschap is in beslag genomen en de politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oost-Nederland – Drugshandel en witwassen: zeven aanhoudingen

In een groot internationaal onderzoek naar ondergronds bankieren en handel in cocaïne hebb…